Zelf boeken

Kan ik geld besparen door zelf te boeken? Softwareverkopers bezweren dat u alles zelf kunt en met een druk op de knop alle informatie opkomt die u wilt zien. Helaas is de praktijk anders.

Boekhouden is gewoon een vak apart. Natuurlijk kunt u met de huidige software met enig boekhoudkundig gevoel en een goed stel hersens zelf een belangrijk deel van uw administratie boeken. Hierbij is het van belang dat u begrijpt wat u doet en vooral ook weet wat u moet laten. Maar daarmee bent u er nog niet.

Hoe is uw administratie ingericht? Boekt u wel op de juiste rekeningen? Past u bij het boeken ook de fiscale regels goed toe? Wie controleert en corrigeert? Is er een simpele koppeling mogelijk met onze rapportagesoftware en aangifteprogramma´s? U besparing verdwijnt als sneeuw voor de zon, wanneer het op een of meerder punten niet goed loopt.

Daarom bieden wij u zeer doeltreffende mogelijkheden aan wanneer u zelf wilt boeken.

U kunt:

  • uw facturen online aanmaken in UNIT4 Multivers XtraSmall, waarna wij uw factuurgegevens inlezen en verwerken in ons pakket. Na het inlezen verwerken wij de ontvangsten en betalingen verder in ons pakket. Dit kan een interessante optie zijn wanneer u veel verkoopfacturen heeft, maar verder weinig verstand heeft van boekhouden of daar geen tijd voor heeft. Dit kan voor € 19 per maand;
  • na afspraak op ons kantoor onder begeleiding boeken op ons systeem. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen software hoeft aan te schaffen en dat u bij vragen een beroep kunt doen op één van onze medewerkers. Dit is ook een goede manier om te kijken of het zelf boeken wel wat voor u is. Om u wegwijs te maken krijgt u eerst een training on the job. Dit kan voor € 39 per maand;
  • U boekt op uw eigen locatie na een training on the job met uw eigen administratie. Om u op afstand direct ondersteuning te kunnen bieden is het belang dat u dan gebruik maakt van een online pakket. UNIT4 Multivers Small Online is een pakket met veel mogelijkheden en kost u € 39 per maand.

Zo kunt u met relatief lage investeringen prima uit de voeten. U houdt zelf de regie in handen en wordt volledig ondersteund wanneer dit nodig is.

Bespreek met ons de mogelijkheden.