Unit4 Multivers Online

UNIT4 Multivers Online is de internetvariant van UNIT4 Multivers XS, S, M, L en XL. De online versies hebben zo goed als dezelfde mogelijkheden, modulestructuur en het moderne Microsoft Office uiterlijk als de lokaal geïnstalleerde versies. Het enige verschil is dat u de functionaliteit via het internet benadert. U werkt altijd met de meest recente versie van de software. UNIT4 Multivers Online is daarom thuis in uw bedrijf.

De voordelen:

  • Uw administratie is 24 uur per dag, 7 dagen per week overal via internet te benaderen.
  • U hebt altijd direct en snel inzicht in de laatste stand van zaken.
  • U kunt direct beginnen, zonder aanschafkosten en zonder UNIT4 Multivers lokaal te installeren. Op uw systeem wordt slechts de communicatiesoftware geïnstalleerd die nodig is voor de beveiligde verbinding.
  • UNIT4 Multivers Online is 100% veilig. De expertise van UNIT4 op het gebied van gegevensbeveiliging en veilige internetverbindingen staat garant voor optimale bescherming van gegevens en privacy.

Uniek aan UNIT4 Multivers Online is dat u lokaal een back-up kunt installeren. Hierdoor is UNIT4 Multivers Online een volwaardig, en zeer betrouwbaar alternatief voor de ondernemer die de voorkeur geeft aan het online voeren van de administratie.

UNIT4 Multivers Online is geschikt voor zowel beginnende ondernemers of ondernemers met basiskennis van boekhouden, als voor ondernemers die zelf een complete administratie, inclusief volledige logistieke afhandeling, via internet willen voeren.

Bespaar tijd met de mogelijkheid om uw online boekhouding te koppelen met uw betaalrekening bij ABN AMRO of Rabobank. Uw bankmutaties worden vervolgens automatisch verwerkt.

Met de versies van UNIT4 Multivers Online kunnen zowel u, als uw accountant gezamenlijk toegang verkrijgen tot de administratie, zodat de accountant desgewenst zijn controles snel en efficiënt online kan uitvoeren.

(Bron: Unit4)

Ga voor meer informatie naar:

http://www.unit4multivers.nl/Producten/Unit-4-Multivers-Online.aspx

Bespreek met ons de mogelijkheden.