SalarOnline

Voor de salarisverwerking maken wij gebruik van WinSalar. Met de module SalarOnline kunnen we de salarisverwerking nog efficiënter inrichten.

In plaats van de mutaties op papier aan te leveren, kunt u deze in een beveiligde omgeving online ingeven.

Mutaties zijn snel en eenvoudig door te voeren en worden veilig opgeslagen. Zodra de gegevens zijn verwerkt, worden deze geüpload naar gecertificeerde servers. De werkgever kan deze gegevens online inzien en eventueel accorderen. Bij akkoord ontvangen alle werknemers een e-mail met de mededeling dat de loonstrook klaar staat of de loonstrook wordt als bijlage verstuurd. U kunt dit zelf instellen.

Iedere medewerker ontvangt een unieke log-in, waarmee individuele salarisstroken kunnen worden ingezien, gedownload en geprint. Dit scheelt u veel tijd en zoekwerk. Loonstroken – nieuw en wat ouder – zijn met enkele muisklikken terug te vinden en hoeven zelfs niet meer per post te worden verstuurd.

Met SalarOnline is het maken van back-ups van loonbestanden zo makkelijk dat het snel een (goede) gewoonte wordt. Vanuit WinSalar worden de gegevens na iedere salarisberekening automatisch op onze beveiligde (gecertificeerde) servers opgeslagen. Dat is alles! Als zich ooit een calamiteit voordoet, kunt u de gegevens dus meteen terugzetten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.