Client Online

Het online verkeer neemt toe en kent steeds meer toepassingen. Wij maken graag gebruik van die mogelijkheden. Voor wie online wil, hebben we diverse mogelijkheden. Voor wie (nog) niet wil, verandert er niets.

We maken gebruik van beveiligde portals en online software.

Zelf werken we volledig in de Cloud. Hiermee worden uw gegevens in een beveiligde omgeving buiten ons kantoor opgeslagen.

Via Cliënt Online plaatsen wij de aangiften in een beveiligde portal. U ontvangt van ons een mail. Na uw akkoord worden de aangiften automatisch elektronisch ingediend bij de Belastingdienst.

Met het klantenportaal Cliënt Online van PinkWeb hebben we het meest complete accountancy klantenportaal in huis. PinkWeb is al jaren marktleider bij de grootste organisaties van Nederland, maar ook bij honderden middelgrote en kleinere kantoren. Dankzij Cliënt Online kunnen we efficiënter werken en u een hoger serviceniveau aanbieden.

Cliënt Online faciliteert op makkelijke en veilige wijze de communicatie en samenwerking tussen u en ons kantoor, gebruikte software en uitvragende partijen.

We bespreken met u graag de mogelijkheden.